castellano / català

Gestió del Patrimoni Immobiliari

Tenim escrit a llapis el nostre programa d’èxit. Sentim noticies de recuperació, que puja el PIB, que aconseguirem sortir d’això que en diem crisi sense que, ara, desprès de uns anys no tenim una percepció clara del que era el temps sense restriccions...
I les coses continuen, les activitats empresarials s’adapten i avancen a ritmes mes o menys ràpids mentre el nostre patrimoni, està esperant, o deteriorant-se, o creixent espontàniament o la millor de les opcions: administrant-lo.
Aquest és el missatge d’aquests dies. BCB li dona la ma per ajudar-lo a pensar en tot allò que pot fer per preservar, administrar i fer l’adequada preparació de futur del seu patrimoni. Especialment el que està qualificat com patrimoni immobiliari. Té algun pis o local, Convé llogar-lo, pot ser convé vendre? . Amb quines repercussions fiscals? A quin preu ho venem o lloguem? Amb quins requeriments normatius? Cal informar-se de les normatives de totes les Administracions que hi tenen alguna cosa a dir.
Aquesta és la qüestió. Pensar en el present, no oblidant el futur ja que els temes d’immobilitzat per definició tenen vocació de permanència i cal tenir present les eventualitats futures que no sempre son previsibles.
La nostra experiència en els nombrosos casos, sempre amb particularitats, ens avala per poder estudiar una casuística molt concreta i plantejar escenaris de futur probables i possibles que els hi faran prendre les decisions sobre la base d’un estudi previ on, des del respecte a la norma, facilita la millora de la situació.
Aviat, temporada de IRPF, la obligada Renda. Són uns dies en els que escoltem, en mig de dades i papers, les situacions particular. Són dies de treball intensiu i de consells, opinions, converses. Serà el moment. O millor, si ho desitgen, anticipem aquesta conversa per tal de tenir plantejades les alternatives. Esperem la seva visita. Pregunti amb el seu assessor habitual. Ell, li derivarà a l’especialista en aquestes qüestions que podrà ajudar-lo.
Pot ser viurem la recuperació anunciada, però caldrà que cadascú de nosaltres estem assabentats de la nostra situació patrimonial. Estem per donar-li la ma, per escoltar lo i, els temes immobiliaris, contradictòriament al seu nom poden mobilitzar-se.
Tothom te escrit a llapis les seves idees. Cal que els hi donem cos de lletra definitiva i li ajudem a escriure el seu futur més ajustat a la seva voluntat.
Blanc Casanova Badia Gestors
Editorial

Cercador

Introdueixi la búsqueda que desitja realitzar a les revistes publicades y premi Cercar...